Gepubliceerd op

Weet wat je eet: niet kopen, zelf maken!

Een canon voor ons voedsel.

Op 23 februari 2017 ontmoette een illuster gezelschap elkaar in de delicatessenwinkel van Luigi Pucciano: Terre Lente. (Gespecialiseerd in producten uit Zuid-Italië.)

De aanwezigen: Luigi, Karlijn Moll (thuisbakker en thuiskok), Roel Bolhuis (thuisbrouwer), Maarten Kuiper en Melissa Korn (Slow Food) en Astrid Poot (bedenker van Co-Chef, maker). Het gezelschap had een visie op eten en wat er nu nodig was en daar ging de bijeenkomst over.

aantekeningen maken en proeven tegelijk!

Voedsel-canon

Geïnspireerd door mijn poster met 50 gereedschappen, bedachten we een canon van hele gewone gerechten en ingrediënten die mensen kant en klaar kopen, terwijl zelf maken vaak heel goed kan en soms zelfs beter is.

Dus daar is t’ie: de canon

Meer?

Alles over het project vind je op nietkopenzelfmaken.nl. Leuk als je ons daar volgt!